detector.media
26.10.2020 20:17
Журнал Time вперше за 100 років змінив логотип на обкладинці
Журнал Time вперше за 100 років змінив логотип на обкладинці
У виданні називають вибори президента США 3 листопада історичним моментом, який поділить історію на «до» та «після».

Американський журнал Time вперше за 100 років змінив логотип на обкладинці, присвятивши його президентським виборам у США, запланованим на 3 листопада. Про це повідомив у редакційній колонці головний редактор видання Едвард Фельзенталь.

Журнал розмістив на обкладинці слово Vote («Голосуй») та малюнок американського художника Шепарда Фері. За словами Фельзенталя, художник пояснив, що людина на малюнку «рішуче налаштована використати свій голос і силу шляхом голосування». 

«Мало подій сформують світ у майбутньому більше, ніж результат майбутніх президентських виборів у США. Це рішення не про те, які політичні пропозиції слід реалізовувати, а про те, в якій реальності ми колективно вирішимо жити. Щоб відзначити цей історичний момент, ймовірно, найважливіше рішення, яке будь-хто з нас коли-небудь приймав на виборах, ми вперше за свою майже 100-річну історію замінили наш логотип на обкладинці нашого видання в США, закликаючи всіх скористатися своїм виборчим правом», - йдеться у зверненні головного редактора.

Нагадаэмо, основний день голосування на виборах президента США - 3 листопада, проте мільйони американців вже проголосували достроково. За результатами соціологічних опитувань, республіканець Дональд Трамп програє демократу Джо Байдену приблизно на 13%.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY