detector.media
26.10.2020 17:27
В Кабміні запропонували новий формат спілкування з урядовцями
В Кабміні запропонували новий формат спілкування з урядовцями
Цей проєкт запускає Василь Мокан.

В Кабінеті Міністрів України вирішили налагодити відкриту комунікацію та запустити новий формат спілкування з міністрами й урядовцями. Про це 26 жовтня повідомив представник уряду у Верховній Раді, народний депутат від «Слуги народу» Василь Мокан.

«Мета проєкту – налагодити ще більш відкриту публічну комунікацію з урядовцями, інформувати суспільство про поточний стан реалізації державної політики у різних сферах життєдіяльності країни, а також сприяти тіснішій взаємодії між виконавчою та законодавчою гілками влади», – розповів він.

Пан Мокан протягом 30 хвилин говоритиме з урядовцями про пріоритети їхньої діяльності та законодавчі ініціативи. Цю розмову він транслюватиме на своєму ютуб-каналі. Під постами з анонсами бесід у Facebook усі бажаючи можуть написати запитання, «найбільш цікаві та рейтингові» Василь Мокан поставить урядовцям.

Першим гостем цього проєкту стане міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт.

Нагадаємо, 20 травня 2020 року на пресконференції президент Володимир Зеленський попросив журналістську спільноту запропонувати формати для його подальшого спілкування з медіа. 8 липня Рада з питань свободи слова та захисту журналістів при президентові України більшістю голосів схвалила рекомендації щодо проведення пресконференцій перших осіб держави та організації пулів. Крім того, 20 жовтня того ж року пан Зеленський повідомив про намір змінити формат щорічного послання голови держави до Верховної Ради

 

Фото: Василь Мокан / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY