detector.media
25.10.2020 17:12
Кінотеатрам дозволено працювати у «червоній» зоні карантину - Мінкультури
Кінотеатрам дозволено працювати у «червоній» зоні карантину - Мінкультури
Зали повинні заповнюватисть не більше ніж на 50%.

В Україні кінотеатрам дозволено працювати у «червоній» зоні карантину. Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики.

Відповідне рішення прийнято Державною комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за ініціативи міністерства та представників мереж кінотеатрів.

Умови відвідування: наявність масок, кондиціювання повітря, розсадка через крісло і заповнюваність залу не більше 50%.

Наразі МКІП вивчає та аналізує ситуацію щодо подальшої роботи закладів культури в червоній зоні - в першу чергу театрів та музеїв.

Зазначимо, що з 26 жовтня 2020 року до «червоної» зони потрапляють: Чернігів, Чернівці, Хмельницький, Харків, Тернопіль, Суми, Рівне, Полтава, Миколаїв, Івано-Франківськ та інші міста та райони України.

Нагадаємо, українські кінотеатри припинили працювати 12 березня 2020 року у зв'язку з карантином, введеним через пандемію коронавірусу. 12 червня міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив, що кінотеатри в Україні відкриються не раніше 2 липня, бо працювати при 30% наповненості залів – нерентабельно. Кабмін з 2 липня дозволив відкрити кінотеатри, проте з наповненістю не більше 50%.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY