detector.media
23.10.2020 17:57
«2+2» та Megogo оголосили дату прем’єри свого спільного серіалу «Ангели»
«2+2» та Megogo оголосили дату прем’єри свого спільного серіалу «Ангели»
На Megogo серіал вийде на день раніше за телевізійний ефір.

Прем’єра 16-серійного серіалу «Ангели» відбудеться на ОТТ-сервісі Megogo 8 листопада, а в ефірі каналу «2+2» – 9 листопада о 20:30 покажуть одразу дві серії. Про це повідомляє пресслужба каналу «2+2».

«Ангели» – це екшн-серіал про роботу елітного спецзагону у структурі МВС, головне завдання якого – захист надважливих свідків.

У головних ролях: Олександр Піскунов, Олеся Романова, Гліб Михайличенко, Віталій Ажнов, Олександр Пожарський, Антон Єрьомін, Анастасія Капінус, Сергій Фролов, Євген Олейник, та ін.

Виробництвом серіалу займалася продакшн-студія Sfera Film на замовлення телеканалу «2+2» у партнерстві з медіасервісом Megogo. Режисер – Олег Масленніков. Головний сценарист – Марк Лимаренко. Продюсери – Сергій Кизима, Сергій Карпенко, Дмитро Сафановський, Вадим Червяков.

Нагадаємо, це перший спільний проєкт телеканалу «2+2» та медіасервісу Megogo. Раніше директор зі стратегічного розвитку Megogo Іван Шестаков розповідав «Детектору медіа», що Megogo увійшов у копродукцію по декількох проектах, проте деталі не повідомляв.

Глядачам Megogo ексклюзивний допрем'єрний показ серіалу буде доступний за передплатами «ТБ і Кіно: Оптимальна» та «ТБ і Кіно: Максимальна». Допрем'єрний показ серіалу також відбудеться на відео платформі 1+1 Video в рамках послуги «Дивись першим» та партнерському проєкті 1+1 media – «Київстар ТБ».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY