detector.media
21.10.2020 18:52
Поліція інсценувала викрадення дитини блогерки, щоб запобігти справжньому злочину
Поліція інсценувала викрадення дитини блогерки, щоб запобігти справжньому злочину
Підозрюванних у плануванні викрадення затримали.

У Київській області поліція інсценувала викрадення дитини блогерки, щоб запобігти справжньому злочину. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції та Офісу Генпрокурора.

Поліцейські отримали інформацію, що невідомі планують викрасти малолітню дитину з метою отримання викупу та підшукують для цього виконавця. Також вони начебто планували скоїти розбійний напад на конвертаційний центр.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 146 (підготовка до викрадення людини) та ч. 1 ст. 14, ч. 4 ст. 187 (підготовка до розбійного нападу) Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановили підозрюваних. З’ясувалося, що вони нібито збиралися викрасти 6-річну доньку блогерки, а потім отримати за її повернення викуп - 200 тис. доларів. За інформацією правоохоронців, фігуранти ретельно готувалися до вчинення злочину, зокрема орендували будинок, в якому планували утримувати дитину.

Аби запобігти викраденню малолітньої дитини, правоохоронці повідомили батькам про наміри фігурантів та інсценували викрадення. 

21 жовтня в ході проведення поліцейської спецоперації підозрюваних затримали під час передачі коштів у селі Білогородка.

Наразі проводяться обшуки за місцем мешкання фігурантів та облаштування конвертаційного центру. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжних заходів.

За даними УП, в цьому інциденті мова йде про блогерку Альону Лоран. В Instagram вона написала 21 жовтня:  «Цей день я воліла б забути назавжди. Я не можу нічого написати або розповісти. Сподіваюся, що зможу в найближчі два дні. У нас був шок. Коли я зможу оприлюднити, ви будете в шоці не менше. Якщо в гарячих новинах це не з'явиться раніше».

Альона Лоран була ведучою рубрик Showtime і «Зоряний Casual» на інтернет-телебаченні SEE.UA. Брала участь в телешоу «Богиня шопінгу», «Панянки-селянки» на телеканалі ТЕТ і інших. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY