detector.media
21.10.2020 18:30
Одеська кіностудія завершила зйомки фільму «Тепер я турок, не козак…»
Одеська кіностудія завершила зйомки фільму «Тепер я турок, не козак…»
Реліз заплановано на 2021 рік.

Одеська кіностудія завершила зйомки фільму Віллена Новака «Тепер я турок, не козак…». Про це повідомляє пресслужба кіностудії.

Зйомки проходили як на території Одеси, так і області. Однією з основних локацій фільму стало село Ковалівка Біляївського району.

Попереду – монтажно-тонувальний період. Вихід стрічки заплановано на 2021 рік.

Фільм «Тепер я турок, не козак…» у 2019 році став одним з переможців 11-го пітчингу Державного агентства з питань кіно в категорії «Ігрові повнометражні національні фільми (для широкої глядацької аудиторії)». Заявлений бюджет стрічки – 46,2 млн грн, сума державної підтримки – 37 млн грн (80% загальної вартості виробництва).

У кінокартині зображено побут довоєнного Маріуполя, непрості відносини співжиття різних національностей, події Другої світової війни на території України, колабораціонізм, знищення єврейського населення.

Режисером стрічки є Віллен Новак, автор сценарію – Євген Мітько за участю Віллена Новака, продюсер – голова правління Одеської кіностудії Андрій Осіпов, оператор-постановник – Данило Дедков, для якого це перший повнометражний проєкт.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY