detector.media
21.10.2020 18:20
Канал «Україна» покаже мінісеріал «Авантюра» виробництва «Української Продакшн Студії»
Канал «Україна» покаже мінісеріал «Авантюра» виробництва «Української Продакшн Студії»
Прем'єра чотирисерійного фільму відбудеться в неділю, 25 жовтня, о 16:45.

Канал «Україна» покаже мінісеріал «Авантюра» виробництва «Української Продакшн Студії». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Головна героїня Валерія давно розлучена, одна виховала сина-студента і вже забула, що таке кохання. Та раптом в її полі зору з'являється яскравий і харизматичний Ілля, який оточує її увагою і турботою. Жінка й не підозрює, що його почуття – фарс, а єдина мета – втягнути її в багатомільйонну авантюру.

«Мій персонаж абсолютно не приємний тип. Авантюрист. Мені довелося піти на хитрість. У перший день зйомок при знайомстві з виконавицею головної ролі я свідомо пішов з нею на конфлікт, запевнив режисера, що все буде гаразд, він був не в курсі моєї авантюри. Кілька днів ми з нею не говорили, і я намагався з'являтися перед нею тільки в кадрі, уникаючи спілкування поза знімальним процесом. Потім несподівано почав з нею спілкуватись (дуже красива, талановита акторка) і навіть подружився з нею. Але головне ж – перше враження, яке ми з нею перенесли на екран. Не буду розкривати сюжет, але, подивившись серіал, глядачі зрозуміють, про що я говорю і як ця авантюра допомогла мені створити цю роль і стосунки в кадрі», – розповідає виконавець ролі Іллі Артем Позняк.

Також у фільмі знялись: Олена Дудіна, Іван Оганесян, Катерина Тишкевич, Владислав Мамчур, Роман Дебрін, Анна Сердюк, Юлія Гершаннік, Валерія Фокіна, Сергій Дзялік та інші актори.

Режисер – Роман Барабаш. Оператор-постановник – Андрій Поливаний-Бухтіяров. Продюсери – Ірина Заря, Ірина Чемерис. Зйомки проходили в Києві та Київській області у 2020 році.

Прем'єра чотирисерійного фільму відбудеться в неділю, 25 жовтня, о 16:45.

Раніше повідомлялось, що 24 жовтня «Україна» покаже новий мінісеріал Film.ua «Хіба можна мріяти про більше».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY