detector.media
21.10.2020 18:19
До 30 жовтня – прийом заявок на тренінгову програму з питань правосуддя та судового репортажу
До 30 жовтня – прийом заявок на тренінгову програму з питань правосуддя та судового репортажу
CFI Media Development шукає 10 журналістів й журналісток з усіх регіонів України.

Французька тренінгова організація CFI Media Development з листопада 2020 року по лютий 2021 року проведе три навчальні сесії тренінгової програми для журналістів з питань правосуддя та судового репортажу.

«Метою програми є сприяння журналістському жанру судового репортажу та покращення економічної стійкості для журналістів, які працюють у цій галузі», – йдеться в описі.

CFI Media Development шукає 10 журналістів й журналісток з усіх регіонів України, кандидати/ки повинні:

«Кожен відібраний кандидат повинен буде взяти участь у трьох навчальних сесіях (субота-неділя) в листопаді 2020 року, грудні 2020 року та лютому 2021 року. Для штатних журналістів або фрілансерів, які вже працюють із медіаорганізацією, ми б хотіли отримати листа від редактора, про погодження на публікацію робіт, виконаних під час проєкту», – йдеться в повідомленні. 

У CFI Media Development розповіли, що через COVID-19 навчальні заняття проходитимуть у гібридному режимі: в офлайн форматі (Київ чи інше місто) та онлайн.

Навчальну програму проведуть:

Вступну лекцію в листопаді 2020 року частково проведе Паскаль Робер-Діар, репортерка суду із 30-річним досвідом у французькій щоденній газеті Le Monde, яка написала багато репортажів і книги про правосуддя та судові процеси.

Крім того, поза семінарами, CFI Media Development організовує Фонд для виробництва матеріалів, щоб надати учасникам фінансові ресурси й навчання для допомоги в підготовці оригінальних та якісних публікацій для друкованих та інтернет-ЗМІ, радіо, телебачення, інформаційних агентств.

Реєстрація: заявки на програму необхідно подати до 30 жовтня 2020 року за посиланням. Реєстраційна форма також доступна на фейсбук-сторінці CFI Media в Україні. Результати відбору учасників будуть опубліковані 6 листопада 2020 року.

Контакти: Стефан Сіоан, журналіст, координатор проєкту в Києві: ssn@cfi.fr. Мілан Зайцев, асистент координатора проєкту в Києві: mzv@cfi.fr +380950215853.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY