detector.media
21.10.2020 13:03
Координатор проєктів ОБСЄ в Україні проводить опитування серед редакторів місцевих медіа
Координатор проєктів ОБСЄ в Україні проводить опитування серед редакторів місцевих медіа
Опитування проводиться, щоб оцінити вплив децентралізації на місцеві ЗМІ, виявити проблеми та запропонувати шляхи їх вирішення.

Координатор проєктів ОБСЄ в Україні запросив редакторів та керівників місцевих медіа всіх форм власності й всіх типів взяти участь в опитуванні, яке проводиться з метою вивчення ситуації в економіці місцевих медіа в Україні та для визначення найбільш результативних напрямків підтримки розвитку місцевих медіа. Про це йдеться на сторінці організації у Facebook.

Мета опитування – зібрати та проаналізувати дані щодо роботи місцевих ЗМІ в умовах децентралізації, вивчити специфіку їх взаємодії з партнерами, особливо, об’єднаними громадами, прояснити ситуацію в економіці місцевих медіа в Україні та визначити найбільш результативні напрямки підтримки розвитку місцевих медіа.

Результатом аналізу цього дослідження стане напрацювання рекомендацій, корисних для локальних медіа, які допоможуть їм стати більш економічно ефективними та стійкими в нових умовах. Рекомендації сприятимуть в розвитку громад, допоможуть медіа успішно розвиватися самим і бути вагомим гравцем у справі розвитку громадянського суспільства та демократії в Україні.

Готові рекомендації будуть доступні для користування та обов’язково окремо надані всім учасникам цього опитування.

Відповіді на запитання можна надати за посиланням.

Фото: wz.lviv.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY