detector.media
20.10.2020 19:10
«Україна» покаже новий мінісеріал Film.ua
«Україна» покаже новий мінісеріал Film.ua
Стрічка «Хіба можна мріяти про більше» вийде в переддень місцевих виборів.

У суботу, 24 жовтня, о 17:00 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра чотирисерійного фільму «Хіба можна мріяти про більше». Про це повідомляє пресслужба каналу.

Стрічку зняла кінокомпанія Film.ua для каналу «Україна». Зйомки проходили в Києві та Київській області в липні-серпні 2020 року.

За сюжетом, медсестра Ксенія збирається за кордон зі своїм нареченим, але раптова хвороба мами ламає її плани. І щоб заробити гроші на операцію для матері, Ксенія влаштовується в будинок до багатої вдови Ольги Болгової і навіть не здогадується, в яку небезпечну гру її втягнули.

Головну роль у проєкті виконала акторка Олександра Сизоненко. Також у фільмі знялися Сергій Дзялік, Ірина Веренич-Островська, Влад Нікітюк, Оксана Архангельська, Єва Шевченко-Головко, Олександр Крючков, Кирило Нікітенко, Ірина Бібік та інші актори.

За словами режисера-постановника картини Олексія Єсакова, незважаючи на щільний графік і стислу кількість знімальних днів, команда дуже старалась зробити справжнє кіно – щире, душевне і наповнене любов'ю.

Оператор-постановник – Максим Шкрід. Автори сценарію – Ліка Турлук, Анастасія Лодкіна. Автор ідеї – Максим Бернадський. Продюсери – Віктор Мірський, Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Олена Малкова, Тетяна Носенко, Кирило Горобець.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY