detector.media
20.10.2020 11:10
Зеленський закликав лідерів церков проводити богослужіння в онлайн-форматі
Зеленський закликав лідерів церков проводити богослужіння в онлайн-форматі
Президент сказав, що жорсткий карантин можуть запровадити, якщо кількість захворювань становитиме понад 9,5 тисяч щодня.

Президент Володимир Зеленський на зустрічі з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій закликав проводити богослужіння в онлайн-форматі через загрозу поширення коронавірусної інфекції. Про це 19 жовтня повідомив Офіс президента України.

Він також попросив у представників церков влаштовувати релігійні заходи так, щоб максимально зменшити скупчення людей і збільшити соціальну дистанцію.

«Присутні представники Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій запевнили, що максимально вживають та вживатимуть заходів для дотримання карантинних рекомендацій, зокрема й щодо соціального дистанціювання задля зменшення ризиків поширення коронавірусної хвороби», – йдеться в повідомленні.

Крім того, пан Зеленський зазначив, що держава не може щотижня збільшувати кількість ліжок і переводити медзаклади лише на лікування хворих з COVID-19.

«Критичною для медичної системи України ситуація стане, коли буде від 9,5 тисяч щоденних заражень коронавірусом. Якщо матимемо більше 9,5 тисяч інфікованих щодоби, ми будемо змушені запроваджувати жорсткий карантин. Але тоді зупиниться економіка нашої країни й буде дуже складно всім», – додав він.

Нагадаємо, уряд 13 жовтня продовжив адаптивний карантин в Україні до кінця 2020 року.

Фото: ОПУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY