detector.media
19.10.2020 17:44
Ведучі каналу з орбіти Медведчука Полуєв і Степанець вестимуть шоу на каналі «Наш»
Ведучі каналу з орбіти Медведчука Полуєв і Степанець вестимуть шоу на каналі «Наш»
Канал «Наш» анонсував токшоу та планує запуск ще одного проєкту за участю ведучих «112 Україна».

На телеканалі «Наш» 19 жовтня о 21:00 відбудеться прем’єра ток-шоу «Межа», ведучими якого стали Володимир Полуєв та Анна Степанець. Про це повідомила пресслужба каналу.

Володимир Полуєв та Анна Степанець відомі як обличчя телеканалу «112 Україна», де вони вели політичне токшоу «Пульс». За оцінками моніторингів «Детектора медіа», в цьому токшоу просувають інтереси партії «Опозиційна платформа - За життя» та меседжі проросійської пропаганди. Телеканал «112 Україна» належить народному депутату з ОПЗЖ Тарасу Козаку - соратнику та бізнес-партнеру лідера партії, кума Путіна Віктора Медведчука.

На каналі «Наш» анонсували ще одну програму з Володимиром Полуєвим та Анною Степанець – телеверсію ютуб-проєкту «Смотрящие». Цей проєкт у форматі інтерв’ю ведучі запустили навесні 2020 року. В останньому випуску шоу, який опублікували 15 жовтня, ведучі поговорили Євгеном Мураєвом, якого «Наш» називає представником власника каналу.

Євген Мураєв разом з ведучими анонсував прем’єру телеверсії проєкту «Смотрящие» на 19 або 20 жовтня, однак на той момент вони ще не визначилися з назвою. Пресслужба каналу поки не уточнює, коли саме вийде програма. Не коментують на каналі й інформацію, чи пішли Володимир Полуєв та Анна Степанець з телеканалу «112 Україна». «Вони будуть працювати на каналі "Наш"», – відповіла пресслужба на питання, чи пішли ведучі зі 112-го каналу.

Пресслужба «112 Україна» теж не відповіла на питання «Детектора медіа», чи лишилися Володимир Полуєв та Анна Степанець працювати на каналі.

Зазначимо, 13 жовтня шоу «Пульс», ведучими якого були Володимир Полуєв та Анна Степанець, вийшло в оновленому форматі та з новими ведучими – Євгенією Скориною, Еліною Бекетовою та Павлом Кужеєвим.

Як писав ДМ, взимку 2020 року стало відомо, що ведучі політичного ток-шоу «Пульс» (телеканал «112 Україна») Володимир Полуєв і Анна Степанець проводили консультації із журналістами нового телеканалу для тимчасово окупованих територій. Державний канал для тимчасово окупованих територій «Дом» розпочав мовлення 1 березня. Його створили на базі каналу іномовлення UATV. Із 16 березня канал «Дом» почав публікувати випуски новин на своєму YouTube-каналі, запущеному на базі YouTube-каналу російської редакції телеканалу іномовлення України UATV. 

Фото: Наш

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY