detector.media
18.10.2020 12:33
Інна Кузнецова перехворіла COVID-19
Інна Кузнецова перехворіла COVID-19
Вона розповіла про відносно легкий перебіг хвороби.

Головна редакторка Київського бюро «Радіо Свобода» Інна Кузнецова поборола коронавірус, про що розповіла у Facebook.

«Мабуть, час і мені поділитись своєю тритижневою COVIDною історією, яка вже, на щастя, завершилась. Я точно знаю, де і коли заразилась. Це була лікарня, в яку я прийшла зі свіжим негативним ПЛР-тестом, але туди госпіталізували й людей, які чекали на свій тест в державній лабораторіі, хто 6, а хто й 10 днів. Закрите приміщення, неможливість перебувати в масці цілодобово і ...ти прийшов лікувати одне, а натомість мусиш долати вірус», - написала пані Інна.

Вона лікувалась вдома. Інна Кузнецова розповіла, що на 4-й день після контакту з'явилась температура 38,3, яка потім впала до 37,2-37,7, також хвороба супроводжувалась закладеністю носа та неможливістю відчувати запахи.

«Незважаючи на відносно легкий перебіг хвороби, можу сказати, що коронавірус - річ дуже неприємна, три тижні температура то піднімалась, то падала мало не кожну годину, кашель і неймовірна слабкість. Стресу і страху запобігав куплений ще навесні пульсоксиметр, який показував хороший рівень сатураціі. До речі, температура "стрибала" вже й після того, як я отримала негативний ПЛР-тест», - зазначила вона.

Нагадаємо, раніше член правління Національної суспільної телерадіокомпанії України, відповідальний за платформу телебачення, Ярослав Лодигін повідомив, що одужав від коронавірусу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY