detector.media
17.10.2020 10:08
Канал «Україна» покаже продовження серіалу «Відважні»
Канал «Україна» покаже продовження серіалу «Відважні»
Перші серії детективної драми вийшли в ефір навесні 2020 року.

Канал «Україна» покаже продовження серіалу «Відважні» виробництва Film.ua Group, про це повідомляє пресслужба телеканалу.

За сюжетом, на хвилі оновлення роботи правоохоронних органів було створено підрозділ боротьби з домашнім насильством, який очолила капітан поліції Інга Долинська. Друга частина серіалу більше розповість про особисте життя чотирьох головних героїнь.

«Мені подобається ідея, чому саме ці чотири жінки з’явилися у підрозділі. Свого часу у них теж були проблеми, і в другому сезоні глядачі дізнаються про їхнє життях набагато більше. Навіть моя Інга в нових серіях зміниться і дуже сильно. Це буде абсолютно інша жінка, тому що зачеплять таємну частину її життя», – розповіла акторка Ірина Лановенко.

Наприкінці кожної серії глядачам надається телефон Національної гарячої лінії Громадської організації «Ла Страда-Україна», яка підтримує жертв насильства. За час трансляції «Відважних» надійшло 2856 звернень від постраждалих, які дізналися про послуги гарячої лінії завдяки серіалу.

У ролях: Ірина Лановенко, Олександра Люта, Дар'я Петрожицька, Олександра Гончарова, Андрiй Мерзлiкiн, В’ячеслав Василюк, Олександра Польгуй, Віталій Дерев’янчук, Олександр Норчук, Максим Канюка, Владислав Гончаров, Ангеліна Степаненко та інші.

Режисери – Максим Гуленко, Павло Мащенко, Андрій Осмоловський.

Продюсери Вікторія Корогод, Олена Канішевська, Оксана Туник, Ірина Костюк, Юлія Міщенко.

Головна авторка сценарію  Юлія Міщенко. Над сценарієм також працювали: Ольга Артюх, Марк Шпарбер, Антоніна Піховшек, Оксана Савченко, Тамара Нікітчина, Катерина Пекур, Тетяна Єрєскіна, Сергій та Наталя Шевченки, Інга Балицька, Лана Іваниця, Ірина Феофанова.

Виробництвом фільму займалася студія Film.ua на замовлення каналу «Україна». Зйомки проходили в Києві і Київській області.

Прем'єра відбудеться 2 листопада о 18:00.

Раніше повідомлялось, що канал «Україна» і продакшн Saga Pictures працюють над серіалом про великий спорт.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY