detector.media
16.10.2020 20:41
Український блогер та фітнес-тренер Дмитро Стужук помер від наслідків коронавірусу
Український блогер та фітнес-тренер Дмитро Стужук помер від наслідків коронавірусу
У листопаді йому мало виповнитися 35 років.

Український блогер та фітнес-тренер Дмитро Стужук помер від ускладнень, викликаних коронавірусом, в одній із київських лікарень. Про це повідомила в соцмережі його колишня дружина, блогерка Софія Стужук.

«Діми більше немає з нами. Його серце не витримало», - написала вона.

Минулого тижня 34-річний чоловік розповів у соцмережі, що заразився коронавірусом на відпочинку в Туреччині, але дізнався про хворобу вже в Україні. Лікарі наполягали на госпіталізації, але блогер вирішив лікуватись вдома. Він пояснював своє рішення тим, що «лікарня повністю забита людьми, деякі з них живуть в коридорі; харчування ніякого, паперу нема, столових приборів теж». Через низький рівень кисню в крові Дмитру видали кисневий апарат.

«Я теж думав, що немає ніякого ковіду, і це все відносно. Поки сам не захворів. COVID-19 - хвороба не ефемерна! І важка», - писав блогер.

Два дні тому Дмитро сподівався у своїх дописах, що пік хвороби вже позаду і незабаром він піде на поправку. Проте 15 жовтня його терміново госпіталізували через погіршення стану. Блогера доправили до реанімації, він був без свідомості. У Stories Софія Стужук зазначила, що в чоловіка раніше були проблеми з серцево-судинною системою, і саме тому коронавірус дав ускладнення на серце. 

У пари залишились троє дітей.

У березні 2020 року Софія Стужук писала в Telegram, що коронавірус, на її думку, був «штучно створений у 2015 році», його «небезпека перебільшена» та він «комусь вигідний».

Нагадаємо, що Софія Стужук відома небезпечними порадами, які пропагує в соцмережах.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY