detector.media
16.10.2020 19:13
Канал «Україна» і продакшн Saga Pictures працюють над серіалом про великий спорт
Канал «Україна» і продакшн Saga Pictures працюють над серіалом про великий спорт
За словами режисера серіалу Сергія Борчукова, ця картина цікава своєю неоднозначністю: тут буде і драма, і детектив, і трохи криміналу.

Телеканал «Україна» і продакшн Saga Pictures працюють над новим 24-серійним проєктом «Незакрита мішень». Про це повідомляє пресслужба каналу.

За сюжетом, спортсменка, лідерка української збірної з біатлону Катя Горенко готується до чемпіонату світу і має всі шанси стати олімпійською чемпіонкою. Але всі плани руйнуються, коли вона стає причетною до скандалу із допінгом. На тлі цього відрикваються скелети із шафи героїні – історія 10-річної давності, яка перевертає все її життя. Тоді поруч із нею з'являється хлопець на ім'я Ігор, який звинувачує її в смерті свого батька. Хлопець довго виношував план помсти і, нарешті, вирішив втілити його у життя. Але задум Ігоря перетворюється на справжню трагедію.

За словами режисера серіалу Сергія Борчукова, ця картина цікава своєю неоднозначністю: тут буде і драма, і детектив, і трохи криміналу. До того ж у фільмі практично не буде повністю позитивних персонажів.

«Наша героїня потрапляє у цю халепу абсолютно випадково, зробивши один неправильний крок. І всі герої, по суті, – заручники обставин», - коментує режисер.

У ролях: Олеся Мацкевич-Грибок, Артем Алексєєв, Валерія Ходос, Ірина Новак, Артем Позняк, Катерина Григоренко, Артур Логай, Олена Узлюк, Михайло Кришталь, Костянтин Октябрьский, Ольга Голди.

Режисери-постановники – Сергій Борчуков і Заза Буадзе. Оператор-постановник – Андрій Гребенніков. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Ігор Волков, Сергій Баранов.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займається продакшн Saga Pictures. Зйомки проходять у Києві та Київській області.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY