detector.media
16.10.2020 15:50
СТБ покаже мінісеріал «Коханка у спадок»
Прем’єра 4-серійної мелодрами виробництва Star Media відбудеться на СТБ 28 жовтня о 20:20.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, останні п'ятнадцять років Тетяна живе з упевненістю, що всі радощі в її житті назавжди і нікуди ніколи не подінуться: коханий чоловік-бізнесмен, достаток, розмірений побут і неспішна буденність. Але одного вечора їй повідомляють, що її чоловік Олег загинув, упавши з даху офісної будівлі. Виявляється, меблевий бізнес чоловіка не такий уже й успішний, їхній будинок у заставі, і його хоче забрати інвестор за борги. Але ще – в Олега є друга дружина, причому вона при надії і претендує на спадщину «свого» благовірного.

У ролях: Ольга Гришина, Артем Позняк, Артемій Єгоров, Катерина Вайвала, Володимир Лілицький, Олена Тимкова, Сергій Комаровський, Карен Варданян, Олександр Катунін, Яна Смоленцева, Валерій Рождественський та інші. 

Режисер-постановник – Олександр Будьонний, оператор-постановник – Олександр Сєдов, авторка сценарію – Поліна Конох, художник-постановник – Олександр Гринько, композитор – Володимир Кріпак, продюсер від кінокомпанії Star Media – Артем Доллежаль, продюсерка від телеканалу СТБ – Катерина Шевелюк.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY