detector.media
16.10.2020 14:08
«1+1» покаже новий сезон тревел-шоу з Антоном Птушкіним
«1+1» покаже новий сезон тревел-шоу з Антоном Птушкіним
У другому сезоні шоу канал покаже сім серій про Європу, Балі, Швейцарію, Саудівську Аравію та Азорські острови.

Телеканал «1+1» восени покаже другий сезон тревел-шоу «Великі випуски з Антоном Птушкіним». Ведучий і автор передачі – тревел-документаліст Антон Птушкін. Дату прем’єри проєкту поки не розголошують. Про це канал повідомив 16 жовтня.

Проєкт виходитиме щотижня. У другому сезоні шоу канал покаже сім серій, у яких пан Птушкін подорожуватиме Європою, Балі, Швейцарією, Саудівською Аравією та Азорськими островами.

«Особливістю тревел-шоу є те, що кожен випуск створений лише однією людиною – Антоном Птушкіним, який подорожує по світу без продюсерів, режисерів, знімальної групи і заздалегідь прописаного сценарію. Автор та ведучий проєкту сам займається не лише вибором країни та зйомкою, але і монтажем та озвученням. Як жартує Антон, його знімальна команда – це два дрони, три камери і один автомобіль», – йдеться в описі шоу.

Нагадаємо, 22 березня 2020 року телеканал «1+1» показав в ефірі нове тревел-шоу «Великі випуски з Антоном Птушкіним». Ведучий і автор передачі – тревел-документаліст Антон Птушкін. Загалом на телеканалі «1+1» показали сім випусків проєкту, кожен був присвячений одній країні. Випуски тривали в середньому 45 хвилин.

Фото: 1+1
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY