detector.media
15.10.2020 22:20
ОТТ-сервіс Megogo став партнером каналу «2+2» у виробництві серіалу «Ангели»
ОТТ-сервіс Megogo став партнером каналу «2+2» у виробництві серіалу «Ангели»
Прем’єра серіалу запланована на осінь 2020 року.

Медіасервіс Megogo став партнером каналу «2+2» у виробництві гостросюжетного серіалу «Ангели», про це повідомляє пресслужба ОТТ-сервіса.

В рамках співпраці компаній ексклюзивний допрем’єрний показ 16-серійної стрічки відбудеться на медіасервісі Megogo за добу до всеукраїнської телевізійної прем’єри на телеканалі «2+2». Допрем'єрний показ також відбудеться на VOD-платформі 1+1 Video та «Київстар ТБ».

Серіал «Ангели» розповідає історію про роботу елітного спецзагону у структурі МВС, головне завдання якого – захист важливих свідків. Універсальні бійці, які звикли ризикувати та наражатися на небезпеку заради успіху операції, на чолі з куратором Вікторовичем щодня виконують надсекретні завдання: перевозять цінні папери, охороняють відомих політиків, супроводжують свідків з особливо важливих справ, а також звільняють полонених. Прибуття у загін нового бійця – колишнього поліцейського і за сумісництвом зятя героя Вікторовича, і одна невдала спецоперація назавжди змінять життя «Ангелів».

У головних ролях: Олександр Піскунов, Алеся Романова, Гліб Михайличенко, Віталій Ажнов, Олександр Пожарський, Антон Єрьомін, Анастасія Капінус, Сергій Фролов.

Режисер – Олег Масленніков. Головний сценарист – Марк Лимаренко.

Виробництвом серіалу займається продакшен студія Sfera Film на замовлення телеканалу «2+2» у партнерстві з медіасервісом Megogo.

«Ми й надалі працюватимемо в напрямку створенням контенту в Україні. Вже скоро представимо ще декілька серіальних новинок, про які повідомимо згодом», – розповів директор зі стратегічного розвитку Megogo Іван Шестаков.

Дата прем’єри серіалу поки не повідомляється. Глядачам Megogo серіал буде доступний за передплатами «ТБ і Кіно: Оптимальна» та «ТБ і Кіно: Максимальна».

Раніше Іван Шестаков розповідав, що Megogo увійшов у копродукцію по декількох проектах, проте деталі не повідомляв.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY