detector.media
15.10.2020 20:51
Канал «Дом» запускає проєкт про збройні конфлікти «Код безпеки»
Канал «Дом» запускає проєкт про збройні конфлікти «Код безпеки»
Тема прем’єрної програми «Код безпеки» 15 жовтня – конфлікт між Вірменією і Азербайджаном.

Канал «Дом» запускає проєкт про збройні конфлікти «Код безпеки». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

У проєкті аналізуватимуть причини і наслідки збройних конфліктів у світі, обговорюватимуть інструменти, за допомогою яких вони створюються та підтримуються.

Щочетверга ведуча проєкту Тетяна Попова спілкуватиметься з українськими і закордонними політиками, високопоставленими військовими і чиновниками, а також провідними експертами, які розповідають про механізми впливу на людей, таємні операції і дають оцінку тому, що відбувається сьогодні.

«У сучасному світі проводиться багато операцій – інформаційних, економічних, операцій впливу і, власне, військових. Часто вони ведуться таємно. У нашій програмі ми "розкодуємо" для глядачів ці операції, щоб вони могли дізнатися, що насправді сталося. Серед наших гостей будуть і командувачі НАТО, і генерали західних армій, і відомі письменники-розслідувачі, за книгами яких Голлівуд знімає блокбастери, або чиї матеріали в західних ЗМІ можуть зміщувати уряди», - розповідає Тетяна Попова.

Деякі спікери з НАТО, як анонсують на каналі, раніше жодного разу не давали інтерв’ю в Україні або в російськомовному інформпросторі. І вони з’являться в ефірі каналу «Дом».

«Наші глядачі, як на окупованих територіях Криму і Донбасу, так і в цілому в російськомовному просторі, мають в основному доступ тільки до однієї точки зору – російської. А вона, як ми переконалися під час гібридної війни Росії проти України, дуже часто далека від реальності. Наші гості розповідають, що відбувалося насправді», - додала ведуча.

Тема прем’єрної програми «Код безпеки» 15 жовтня – конфлікт між Вірменією і Азербайджаном. Команда проєкту подаватиме чотири точки зору на ситуацію: Вірменії, Азербайджану, Туреччини і азербайджанського опозиціонера. За словами Тетяни Попової, у майбутніх програмах нечасто буде така велика кількість спікерів.

«Код безпеки» виходитиме в ефір щочетверга о 22:05.

Раніше повідомлялось, що на каналі «Дом» виходитиме програма-розслідування про фейки.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY