detector.media
15.10.2020 14:45
Канал «Україна» покаже десятий сезон «Агентів справедливості»
Канал «Україна» покаже десятий сезон «Агентів справедливості»
Прем'єра десятого сезону детективного серіалу «Агенти справедливості» вийде на каналі «Україна» 19 жовтня о 13:30.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

У новому сезоні агенти нарешті «доберуться» до замовника вбивства сім'ї Дениса Рум’янцева. Як виявиться, ця людина створювала постійну небезпеку і для самих агентів, а вони про це і не здогадувалися. Крім того, в десятому сезоні відбудуться два весілля, які стануть основою багатьох цікавих і заплутаних сюжетних ліній. «Своєю людиною» в поліції для агентів стане Андрій Ситник. Разом з ним агенти проведуть багато карколомних розслідувань і подолають ряд труднощів і перешкод.

Як і в попередніх сезонах, основою детективних історій «Агенти справедливості-10» є реальні події та справи. В серіалі відтворюють реконструкції резонансних злочинів, а також розглядають всі версії і проводять безліч слідчих експериментів.

У головних ролях: Лариса Пономаренко і Олексій Зорін. А також у серіалі знімаються Євген Капорін, Геннадій Світіч, Любава Берло, Вадим Діаз, Анна Самініна, Олександр Гуменний, Сергій Кисіль, Михайло Романов, Микола Грушковський та інші.

Детективний серіал «Агенти справедливості» вже п’ятий рік виходить в ефірі каналу «Україна». Виробництвом серіалу займається продакшн-компанія «Теле Про».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY