detector.media
15.10.2020 14:35
«1+1» назвав дату прем'єри другого сезону серіалу «СидорЕнки-СидОренки»
«1+1» назвав дату прем'єри другого сезону серіалу «СидорЕнки-СидОренки»
Прем'єра серіалу «СидОренки-СидорЕнки. Ремонт стосунків» відбудеться на каналі «СидОренки-СидорЕнки. Ремонт стосунків» 19 жовтня о 20:45.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом другого сезону, який вийде під назвою «СидОренки-СидорЕнки. Ремонт стосунків», у родинах відбувається зміна соціальних статусів. Тепер Петро стає власником розкішного маєтку, а Олександр живе на його території. Проте руки Саша не опускає, і намагається налагодити свій бізнес. Про свою справу мріють також Леся та Оля, хоч порозумітися їм буде нелегко. Хлопці Рома та Вова вступають до вишів і розпочинають доросле життя, а їхній невгамовний Дід зустрічає нове кохання.  

Над виробництвом продукту на замовлення каналу «1+1» працювала команда «IQ Production». 

Нагадаємо, 40-серійна комедія «Сидоренки-Сидоренки» виробництва «1+1 продакшн» вийшла в ефір каналу «1+1» 28 жовтня 2019 року. Це адаптація російського серіалу «Іванови-Іванови» групи компаній Yellow Black and White.

Головні події у серіалі розгортаються через 16 років після народження у двох українських родинах Сидоренків - багатій та бідній. Саме тоді, коли вони дізнаються, що їхніх дітей переплутали у пологовому будинку.

У ролях: Дмитро Суржиков, Олеся Власова, Валерій Швець, Ксенія Вертинська, Лев Сомов та інші. 

Режисери – Віктор Медведський, Павло Остріков, оператор-постановник –Олексій Назарук.  Продюсери від каналу «1+1» – Максим Кривицький, Олена Єремєєва, Дарина Жукова. Генеральні продюсери від «IQ Production» –Віктор Медведський, Сергій Атрощенко та Оксана Іванюк, креативний продюсер – Михайло Рудь.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY