detector.media
15.10.2020 10:35
У мережі спалахнув скандал через фото прем’єрки Фінляндії для журналу Trend
У мережі спалахнув скандал через фото прем’єрки Фінляндії для журналу Trend
Користувачі соціальних мереж уже запустили флешмоб під хештегом #imwithsanna.

Прем'єр-міністерка Фінляндії Санна Марін знялася в фотосесії для глянцевого журналу Trend у чорному піджаку з глибоким вирізом. Про це повідомила «Європейська правда» з посиланням на Yle.

Деякі користувачі соціальних мереж розкритикували образ Санни Марін, бо він нібито недоречний для людини в її статусі. Інші користувачі соцмереж стали на захист прем’єрки та почали публікувати свої фотографії в схожому одязі під хештегом #imwithsanna («Я з Санною»). До флешмобу долучилися як звичайні люди, так і знаменитості.

Прихильники пані Марін стверджували, що жінок частіше судять за зовнішнім виглядом, ніж чоловіків. Зокрема, вони посилалися на фото президента Росії Володимира Путіна з голим торсом та інших політиків, які через це не були визнані непрофесійними.

Нагадаємо, в липні 2020 року користувачі Instagram запустили флешмоб на підтримку жінок під хештегами #ChallengeAccepted. Мільйони користувачок з усього світу викладали свої чорно-білі фотографії, під якими багато з них висловлюються проти насильства над жінками, розповідають свої натхненні історії, та закликають пам’ятати про свої права та можливості.

Фото: ВВС, Європейська правда

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY