detector.media
13.10.2020 17:31
«НЛО TV» оголосив дату прем’єри шоу «Check-in. Україна»
«НЛО TV» оголосив дату прем’єри шоу «Check-in. Україна»
Ведучими проєкту стали Ілля Луценко та Євген Славкінський.

Телеканал «НЛО TV» 17 жовтня покаже прем’єру нового сезону тревел-шоу «Check-in», який цього разу знімали в Україні. Проєкт виходитиме по суботах об 11:30. Про це канал повідомив 13 жовтня.

Ведучі Ілля Луценко та Альона Мороз мали вирушити на зйомки в Азію – до Китаю, Японії, Кореї, Тайваню тощо. Однак за тиждень до вильоту через пандемію закрили кордони. Команда проєкту вирушила в подорож Україною, а пані Мороз в кадрі замінив Євген Славкінський.

«Команда вирішила дослідити всі регіони нашої країни, щоб дізнатися, куди варто поїхати усім любителям подорожувати. Ведучі Євген Славкінський та Ілля Луценко розкажуть про те, як провести час у великих містах – Одеса, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Львів та інші. А також про місця, які можуть позмагатися у красі і цікавості з будь-якими іноземними – Олешківські піски, острів Бірючий, станція "Памір", рожеве озеро в Херсонській області, Актівський каньйон тощо», – йдеться в описі.

Нагадаємо, 18 січня 2015 року телеканал НЛО TV запустив тревел-шоу власного виробництва «Єврочекін». Його ведучими стали Андрій Прєдєлін і Дмитро Ворожко. У 2016 році вийшла програма «Американський чекін», ведучими якої вже були Євген Славкінський та Ілля Луценко. Вони лишилися й в наступному сезоні проєкту «Латиноамериканський check-in», прем’єра якого відбулася в 2017 році. У 2018 році вийшло одразу два сезони програми – «Азійський check-in» з ведучими Андрієм Пєдєліним та Дмитром Ворожко та «Північний check’in» з Іллею Луценко та Альоною Мороз. У 2019 році Ілля Луценко та Альона Мороз подорожували по балканським країнам та Африці в межах сезону «Середземноморський check-in».

Фото: НЛО TV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY