detector.media
13.10.2020 15:50
«Україна 24» та польський канал TVP1 проведуть спільне інтерв’ю з президентами України й Польщі
«Україна 24» та польський канал TVP1 проведуть спільне інтерв’ю з президентами України й Польщі
З президентами поспілкуються ведуча Олена Кот та її польський колега Міхал Адамчик.

Польський телеканал TVP1 та «Україна 24» 13 жовтня спільно проведуть парне інтерв’ю з президентом України Володимиром Зеленським й президентом Польщі Анджеєм Дудою.

Ведуча Олена Кот та її польський колега Міхал Адамчик поспілкуються з президентами в Одесі. Вони говоритимуть про виклики в українсько-польських відносинах, перспективи і вигоди для обох сторін в енергетичній і газовій співпраці, шляхи мирного врегулювання конфлікту на Донбасі тощо.

TVP1 та «Україна 24» одночасно транслюватимуть інтерв’ю. Зокрема, український канал покаже деталі та підсумки розмови у вечірньому праймі та у випусках новин «Сьогодні». 

Олена Кот – ведуча випуску новин «Сьогодні» на телеканалі «Україна», авторка та ведуча проєкту «Головна тема». Міхал Адамчик – ведучий головного випуску «Новин» на телеканалі TVP1, ведучий програми «Політика за кавою» («Polityka przy kawie») та проєкту «Зона бою» («Strefa starcia»).

Нагадаємо, 11 жовтня в Україну з триденним візитом прибув президент Польщі Анджей Дуда разом із дружиною Агатою Корнхаузер-Дудою. Президент Володимир Зеленський зустрівся з польським колегою в Маріїнському палаці, на неї через карантинні заходи допустили обмежену кількість журналістів. Зокрема, на захід не акредитували знімальну групу 5 каналу.

Фото: Україна 24

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY