detector.media
13.10.2020 13:32
До 16 жовтня – прийом заявок до української делегацї на IDFA 2020
Цьогоріч 33-й IDFA відбудеться з 18 по 29 листопада 2020 року в гібридному форматі: кінопокази пройдуть у залах, а професійні секції повністю перенесено в онлайн.

Другий рік поспіль Docudays UA організовує українську делегацію на головний європейський фестиваль документального кіно в Амстердамі. До участі в делегації на IDFA ми запрошуємо повнометражні проєкти в жанрі креативної документалістики, що перебувають на різних стадіях виробництва. Серед поданих заявок буде обрано 5 проєктів. 

Дедлайн для подання заявки: 16 жовтня 2020 року. Умови за посиланням.

IDFA є головним місцем зустрічі для широкого кола професіоналів/-ок документального кіно з усього світу. Щороку фестиваль відвідують понад 3000 представників та представниць індустрії, а цієї осені їх очікують ще більше. Масштабна програма фестивалю у першу чергу націлена на підтримку кінопроєктів на різних стадіях виробництва. Тому серед численних подій важливе місце займають презентації національних делегацій. 

Присутність української делегації на головному форумі документального кіно в Європі поступово стає гарною традицією. Уже вдруге Docudays UA організовує делегацію, створюючи можливості для українських авторів та авторок представити свої проєкти міжнародній професійній спільноті. У 2019 році представництво на IDFA, а також на Marché du Film в Каннах цієї весни стали можливими завдяки підтримці Державного агентства України з питань кіно та Українського інституту.

Участь в українській делегації — це можливість представити свій проєкт у межах спеціальної події — презентації української делегації. Після зустрічі кожен проєкт зможе долучитися до індивідуальних зустрічей з міжнародними експерт(к)ами, серед яких: відбірники/-ці фестивалів, сейлз-агент(к)и, дистриб’ютори, продюсер(к)и. На кожен відібраний проєкт передбачено одну фестивальну акредитацію. А це можливість дивитись кінопрограму фестивалю та доступ до всіх індустрійних подій: воркшопів, дискусій, презентацій інших делегацій, Producers Network. Також для обраних проєктів буде забезпечена промо-підтримка від Docudays UA (завдяки індустрійним розсилкам та спеціальним заходам), і організаційна та консультаційна допомога від команди Docudays UA до та під час IDFA 2020.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY