detector.media
12.10.2020 17:03
ТСН запускає спецпроєкт про локальні рецепти української кухні
ТСН запускає спецпроєкт про локальні рецепти української кухні
Авторка спецпроєкту підготувала п’ять сюжетів про страви Херсонщини, Закарпаття, Львівщини, Полтавщини та Поділля.

В ефірі ТСН на каналі «1+1» 12 жовтня, о 19:30, відбудеться прем'єра спецпроєкту про локальні рецепти української кухні – «Жахливо смачно». Про це повідомила пресслужба телеканалу.

Авторкою спецпроєкту стала журналістка ТСН Людмила Бадалян, яка побувала на Херсонщині, Закарпатті, Львівщині, Полтавщині та Поділлі. Вона підготувала п’ять сюжетів про п’ять локальних страв. У межах спецпроєкту вона готуватиме разом з місцевими жителями, які розкажуть про історію цих страв. Самі ж рецепти оцінить дієтолог.

«У нашому новому спецпроєкті ми подивилися на традиційну українську кухню з нетрадиційного боку. Коли наші журналісти влітку подорожували країною під час зйомок проекту про маловідомі туристичні локації “Україна All inclusive”, майже у кожному регіоні ми віднайшли цікаві місцеві страви. Тоді стало зрозуміло, що окрім традиційної української кухні у нас є дуже специфічні та оригінальні страви, про які люди в інших регіонах навіть не чули. Наприклад, качка запечена в кавуні, ковбаса з риби, леквар та інші», – розповіла заступниця директора департаменту з нових форматів Ольга Кашпор.

Знімали спецпроєкт протягом літа та на початку осені. Редакторкою проєкту є Ольга Кашпор, головна режисерка ТСН — Олеся Коваленко.

Нагадаємо, 15 червня в ефірі ТСН на каналі «1+1» відбулася прем'єра спецпроєкту про туристичні локації в Україні – «Україна All inclusive». Автори спецпроєкту розповідали про нові туристичні маршрути та випробовували ідеї відпочинку всередині країни.

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY