detector.media
12.10.2020 13:34
Володимира Балуха переводять з реанімації в нейрохірургію
Володимира Балуха переводять з реанімації в нейрохірургію
Відвідувати активіста наразі не можна.

Колишнього політв'язня Володимира Балуха, який потрапив до лікарні 8 вересня після побиття у київської Гідропарку, переводять з реанімації у відділення нейрохірургії. Про це 12 жовтня повідомила народна депутатка від «Європейської солідарності» Ірина Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

«Дійсно хороші новини від лікарів В. Балуха – Володю сьогодні, нарешті, після більше ніж місячного перебування в реанімації, переводять у нейрохірургію. Він ще не розуміє повністю що з ним сталося, де він знаходиться», – розповіла вона.

Пані Геращенко додала, що відвідувати Володимира Балуха наразі не можна, у тому числі через карантин і COVID-19.

Нагадаємо, політв’язня Володимира Балуха побили 8 вересня в столичному Гідропарку. Його у важкому стані забрали до лікарні. Пан Балух переніс операцію на голові, його перевели в реанімацію: у нього важка черепно-мозкова травма, зламані ключиця й рука. Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Правоохоронці розглядали чотири версії нападу на Балуха: нещасний випадок, хуліганство, помста та умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

11 вересня колишній політв'язень Олег Сенцов сказав, що Володимир Балух у стані медикаментозного сну, не в комі. 14 вересня лікарі повідомили, що стан пана Балуха залишається стабільно важким. 5 жовтня Володимир Балух прийшов до тями.

18 вересня стало відомо, що підозрюваного у нападі затримали. Дніпровський районий суд 19 вересня заарештував на два місяці підозрюваного в нападі на активіста.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY