detector.media
12.10.2020 11:35
До 13 жовтня – додатковий набір до онлайн-школи «Як зруйнувати мур окупації»
Дати проведення навчання – 15, 22, 29 жовтня 2020 року.

ГО «Інтерньюз–Україна» та Міжнародна Медіа Академія оголосили додатковий набір учасників другої групи міжнародної онлайн-школи та грантової програми для журналістів «Як зруйнувати мур окупації». Реєстрація триватиме до 13 жовтня 2020 року. Про це повідомила ГО «Інтерньюз–Україна».

Курс розрахований на журналістів національних та регіональних видань, що висвітлюють суспільно-політичні теми.

«Онлайн-школу буде присвячено питанням загоєння ран існування Берлінського муру в колективній пам’яті німецького народу, досвіду Німеччині у консолідації й відновленні після травм "холодної війни" та ролі журналістів в процесі примирення та розбудови нового німецького суспільства. Окремий фокус школи складе аналіз німецького досвіду і пошук можливостей його використання для реінтеграції тимчасово окупованих територій України та консолідації нашого суспільства після завершення війни», – йдеться в описі.

Дати проведення навчання – 15, 22, 29 жовтня 2020 року. У межах онлайн-школи, запланована низка практичних ворк-шопів з професійними лайфхаками від німецьких журналістів.

Тренери:

Спікери:

Учасники, які успішно пройдуть навчання в межах основного етапу онлайн-школи та візьмуть участь у всіх трьох модулях, матимуть можливість на конкурсній основі:

Реєстрація за посиланням до 23:00 13 жовтня 2020. Участь у онлайн-школі безкоштовна, але за попередньої реєстрації. Відбір учасників проходить на конкурсній основі — за змістом надісланих заявок. Учасники, що успішно пройдуть конкурсний відбір, отримають від організаторів листи-підтвердження участі в школі.

Навчання відбуватиметься на базі платформи Zoom. Під час заходів буде здійснюватися переклад на українську мову.

Школу організовує ГО «Інтерньюз–Україна» у співпраці з Міжнародною Медіа Академією (International Media Academy IMA – Berlin) за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY