detector.media
10.10.2020 11:45
Модель та ведуча Алла Костромічова та експерти реаліті «Топ-модель по українськи» заразились коронавірусом
Модель та ведуча Алла Костромічова та експерти реаліті «Топ-модель по українськи» заразились коронавірусом
Всі троє отримали позитивні ПЛР-тести та перебувають на самоізоляції.

Модель та ведуча Алла Костромічова, а також експерти реаліті-шоу «Топ-модель по українськи» на Новому каналі Соня Плакидюк та Сергій Нікітюк заразились коронавірусом. Про це Костромічова повідомила в Instagram.

Тиждень тому команда проєкту завершила зйомки шоу «Супер топ-модель по-українськи», в якому змагались учасниці попередніх сезонів.

«Коли закінчується щось масштабне, зазвичай ми видихаємо і розслабляємося і в цей момент максимально вразливі. Вочевидь, на радощах, що ми все-таки дозняли проект і тепер можна відпочити, імунітет дав збій. Поки без симптомів, але з позитивним ПЛР сьогодні я приєдналася до своїх колег Соні Плакидюк та Сергія Нікітюка. Тепер у нас у всіх трьох підтверджений Covid-19. Сиджу вдома, п'ю водичку, бо це єдине, де смакові очікування збігаються з реальністю», - написала в соцмережі Алла Костромичова 9 жовтня.

«Буквально через кілька днів після фіналу (вочевидь, на радощах, що протрималися) вирушили на карантин. У нас підтверджений Covid-19, лежимо на самоізоляції і намагаємося згадати як пахне яблучко», - також повідомила в Instagram Соня Плакидюк.

Нагадаємо, що прем’єра модельного реаліті «Супер топ-модель по-українськи» відбудеться на Новому каналі 16 жовтня. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY