detector.media
10.10.2020 10:33
До 28 жовтня – прийом заявок на участь в онлайн-тренінгу «Висвітлення глобальних подій на прикладі COVID-19»

На підтримку журналістів, які висвітлюють пандемію коронавірусу фонд Thomson Reuters Foundation запрошує журналістів і фрілансерів з країн Балтії, Східної Європи, Центральної Азії, Кавказу, України подати заявки на участь у транскордонній онлайн-програмі «Висвітлення глобальних подій на прикладі COVID-19».

Дедлайн подання заявок пррдовжено до 28 жовтня 2020 року включно.

Програма призначена для російськомовних журналістів і фрілансерів з країн Балтії, Східної Європи, Кавказу, Центральної Азії та України, які постійно працюють з темою коронавірусу та перебувають у пошуках нових ідей для публікацій, розширення списку експертів, більш глибинного розуміння пандемії та її наслідків.

Протягом восьми тижнів учасники відвідають відеобрифінги з експертами з ЄБРР, СОТ, ВООЗ, ЮНІСЕФ та інших для розуміння економічних, медичних, соціальних наслідків пандемії у світі й отримають актуальні дані по своїх регіонах.

Також учасникам запропонують майстеркласи з удосконалення журналістських навичок від тренерів з міжнародним досвідом роботи:

Кожен учасник зможе отримати допомогу наставників у підвищенні якості своїх матеріалів до рівня стандартів глобальних медіа та взяти участь у створенні транскордонного журналістського проєкту з колегами з інших країн.

Витрати учасників на створення матеріалів, узгоджені з організаторами, компенсуються.

Участь безкоштовна.

Детальна інформація на сайті.

З усіх питань можна звертатися на TRFMedia@thomsonreuters.com з темою листа «RuHub».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY