detector.media
09.10.2020 14:10
Кирющенко, Кречетов, Мацука: хто допомагає розбудовувати канал «Дом»
Кирющенко, Кречетов, Мацука: хто допомагає розбудовувати канал «Дом»
Крім того, 21 вересня канал запустив ранкове шоу «Утро Дома».

Державний телеканал для тимчасово окупованих територій «Дом» допомагають розбудовувати експрацівник директорату з питань інформаційної політики Офісу президента України Максим Кречетов, режисер серіалу «Слуга народу» Олексій Кирющенко та низка ведучих. Про це повідомила в інтерв’ю «Детектору медіа» Юлія Островська, в.о. генерального директора ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України», до складу якого входить канал «Дом».

Максим Кречетов відповідає на каналі за інформаційну політику та інформаційні проєкти. Олексій Кирющенко, за словами пані Островської, – голова внутрішньої наглядової ради та виконує роль креативного продюсера.

До команди каналу також входять ведучі Олексій Мацука, Ірина Твердовська, Тетяна Попова, Олег Борисов, Мілена Амеді та Анна Нитченко.

Крім того, 21 вересня канал «Дом» запустив ранкове шоу «Утро Дома», ведучими якого стали Анастасія Касілова та Костянтин Октябрьский, Юлія Крапівіна та Валерій Сараула.

«Вони в цікавій, ігровій формі доносять, що в Україні все в порядку, що наша країна розвивається, ми тут не їмо розп’ятих хлопчиків, у нас продовжують знімати кіно, серіали, відкриваються виставки, ресторани, музеї. Розповідаємо про наші досягнення у всіх областях», – сказала пані Островська та додала, що наразі ранкове шоу виходить у записі.

Нагадаємо, державний канал для тимчасово окупованих територій «Дом» розпочав мовлення 1 березня. Він створений на базі каналу іномовлення UATV.

Із 16 березня канал «Дом» почав публікувати випуски новин на своєму YouTube-каналі, запущеному на базі YouTube-каналу російської редакції телеканалу іномовлення України UATV. Випуски новин на каналі «Дом» ведуть п’ять ведучих – Микола Сирокваш, Анна Нитченко, Андрій Джеджула, Світлана Леонтьєва та Дар'я Вершиленко.

Канал також розширив сітку новими проєктами – інформаційно-аналітичною програмою «На самом деле», «5 вопросов на злобу дня», «Официальный разговор», влогами «А как дома? Крым», «А как дома? Донбасс» та програмою-розслідувань «Давайте проверим».

На початку літа в. о. гендиректора телеканалу «Дом» Юлія Островська анонсувала, що протягом літа на каналі планують запустити ще низку проєктів, а до осіннього телесезону – власне ранкове шоу.

У червні розпочався процес передачі телеканалу «Дом» зі сфери управління Міністерства культури та інформаційної політики до Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Канал перейде під Мінреінтгерації з 2021 року.

У вересні Юлія Островська анонсувала, що з березні 2021 року канал «Дом» розширить покриття, а також запустить розважальні програми власного виробництва. Крім того, з весни 2021 року «Дом» планує почати працювати в концепції розважально-інформаційного каналу, тому з березня хоче відмовитися від безкоштовного контенту медіагруп.

 

Фото: fakty.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY