detector.media
08.10.2020 16:15
На сеанс фільму «Передчуття» можна купити підвішений квиток
На сеанс фільму «Передчуття» можна купити підвішений квиток
Стрічка виходить в прокат 8 жовтня. Дистриб’ютор – компанія «Сіневерс».

Про це повідомляє пресслужба стрічки. 

Фільм «Передчуття» став лотом у благодійній акції громадської організації «Біла птаха».

Кожен охочий може купити квиток на фільм у кінотеатрі та залишити його на касі для тих, хто не може собі дозволити похід у кіно. Перелік кінотеатрів, які беруть участь в акції? – на фейсбук-сторінці стрічки. 

Нагадаємо, за сюжетом, повільне життя провінційного приморського містечка N раптом порушує локальний скандал, який розгортається навколо чоловіка, що пішов з життя. Про місце його поховання знають лише дружина та друг, але вони категорично відмовляються повідомити про це іншим. Таким нібито був заповіт небіжчика, дивака, закоханого у море. 

Фільм є копродукцією України, Словаччини та Литви, знятий компаніями «Гарнет Інтернешнл Медіа Груп» та Wandal Production і Taura. За підтримки Держкіно та Slovak Audiovisual Fund.

Українська прем’єра фільму відбулася 27 серпня 2020 року в рамках програми «Українські прем’єри» на Київському міжнародному кінофестивалі «Молодість». Під час презентації В'ячеслав Криштофович отримав відзнаку від Президента України – його нагородили орденом третього ступеня «За заслуги».

Європейська прем'єра відбулася в грудні 2019 року, в Берліні за підтримки Держкіно та Посольства України в Німеччині.

У ролях: Станіслав Боклан, Ксенія Ніколаєва, Лариса Руснак, Євгенія Муц, Ірина Бенюк, Олександр Токарчук, Сергій Пащенко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY