detector.media
07.10.2020 18:41
ICTV покаже телепрем'єру стрічки «Наші котики»
ICTV покаже телепрем'єру стрічки «Наші котики»
У День захисника України ICTV представить марафон кращих патріотичних стрічок українського кіно.

14 жовтня ICTV покаже телепрем'єру фільму «Наші котики», бойовики «Червоний» і «Киборги» та всі серії нового бойовика «Доброволець». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Драму Ахтема Сеітаблаєва «Киборги» про бої за Донецький аеропорт, що стала найкасовішим українським фільмом в історії місцевого прокату, покажуть о 10:00. 

Показ шести серій бойовика «Доброволець» Сеітаблаєва почнеться о 14:15. Художня історія розповість про добровольця Дмитра, який повертається з фронту і намагається адаптуватися до життя на мирній території. Але і тут він продовжить боротьбу за свою країну.

О 20:00 почнеться історичний фільм режисера Зази Буадзе «Червоний». Це екранізація однойменного роману Андрія Кокотюхи про воїна УПА. Стрічка отримала не тільки позитивні відгуки від українських глядачів, а й була відзначена міжнародними кінокритиками. Драма брала участь в національному відборі на ювілейну 90-ту кінопремію «Оскар».

Прем'єру фільму «Наші котики» ICTV покаже о 22:30. Це трагікомічна історія про перші місяці війни на Сході України, коли фронт ще тримали добровольці. Серіал режисера Володимира Тихого в сатиричній манері описує події на фронті і доводить, що гумор - найкращі ліки проти того жаху, який несе війна.

У фільмі з'являються Путін в костюмі матрьошки, ворона, яка знищує російський «спецназ», розбомблена Червона площа в Москві, смерть із косою та інші неполіткоректні, але багатозначні образи. 

Нагадаємо, що «1+1» 14 жовтня покаже телепрем’єру драми «Черкаси».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY