detector.media
04.10.2020 12:59
Програма «ПроФутбол» виходитиме на YouTube
Програма «ПроФутбол» виходитиме на YouTube
Перший випуск «ПроФутбол» на YouTube вийде в неділю, 4 жовтня, о 21:00.

Телепрограма «ПроФутбол», яка із серпня перестала виходити в ефірі «УНІАН ТБ» через зменшення кількості спортивних подій та зниження попиту глядачів на спортивний контент, переходить у digital формат та виходитиме на YouTube. Про це повідомляє пресслужба медіагрупи 1+1 media.

Розвитком проєкту займатиметься команда 1+1 Digital разом із частиною спортивної редакції 1+1 media, раніше задіяній у підготовці телепрограми.

На глядачів чекатимуть 4 прямі ефіри щотижня:

«Щойно з’явилися новини про долю програми, ми провели на YouTube-каналі FootballHub опитування, де поцікавилися, чи дивилися б глядачі "ПроФутбол" на YouTube. Отримали більше 10 тисяч відповідей "так" і взялися за підготовку. Від цього опитування до погодження проєкту минуло менше місяця. Наш досвід розвитку діджитал-проєктів разом із підтримкою спонсорів дає підстави очікувати, що проєкт стане прибутковим і вийде на новий рівень»,- розповіла директорка 1+1 Digital та Інновації Анна Ткаченко.

Над створенням програми під керівництвом голови напряму веб-проєктів 1+1 Digital Данила Щестюка працюватиме частина колишніх співробітників спортивної редакції 1+1 media.

Ведучими оновленого «ПроФутбол» стануть Володимир Зверов, ексголовний редактор редакторської групи спортивних проєктів 1+1 media, та Сергій Пейчев, журналіст телепрограми «ПроФутбол». Колишні ведучі телепрограми Ігор Циганок та Олександра Лобода відкриють перший ефір на YouTube та регулярно з’являтимуться в ролі запрошених експертів.

Перший випуск «ПроФутбол» на YouTube вийде в неділю, 4 жовтня, о 21:00.

Нагадаємо, футбольно-аналітичний проєкт виходив на телебаченні протягом 10 років, з 30 серпня 2010-го. У межах шоу обговорювали матчі Ліги Чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА, Ліги Чемпіонів України й водночас Першої та Прем’єр-ліги України, новини футбольної індустрії, трансфери, реформи, прогнози, чутки. До червня 2020 року «ПроФутбол» виходив на телеканалі «2+2», а з червня – на каналі «УНІАН ТБ». Першими ведучими програми були Лідія Таран та Костянтин Андріюк, а з березня 2011-го постійними ведучими стали Ігор Циганик та Олександра Лобода.

31 серпня 2020 року керівник управління спортивних проєктів «1+1 медіа» Степан Щербачов повідомив про закриття програми «ПроФутбол».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY