detector.media
01.10.2020 21:52
До 21 жовтня - прийом заявок на гранти для медійників від House of Europe

House of Europe видаватиме гранти для медійників на власні проекти. Сьогодні ми запустили програму підтримки персональних проектів: до 4000 євро для митців, арт-менеджерів, журналістів і редакторів, соціальних підприємців, лікарів, тренерів молодіжних організацій та ще дуже багатьох категорій українців.

У нашому розумінні, проєкт — це будь-яка ініціатива, що допоможе отримати новий досвід, прокачати навички та поділитися ідеями з іншими. Як для медійників, так і для інших претендентів, спектр ідей майже необмежений: отримайте диплом відомої  європейської школи розслідувальної журналістики, візьміть участь у воркшопі з сторітеллінгу, запустіть подкаст з гостями з Європи або спробуйте себе у ролі організатора конференції для обласних медіа з хедлайнером з ЄС — ми підтримаємо. Важлива умова: до проєкту мають бути залучені ЄС або Велика Британія, ваші колеги або організації.

Додам, що це одна з досить нечастих для України можливостей саме для людей. Через заплутаність законодавства та політику фондів найчастіше донори пропонують підтримку лише організаціям чи бізнесам. 

Дедлайн для заявок — 21 жовтня. Усі деталі про гранти на індивідуальні проекти для медіа можна знайти тут, описи персональних грантів для інших категорій:

культура та креативні індустрії

освіта 

соціальне підприємництво

медицина

робота з молоддю

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY