detector.media
02.10.2020 11:21
«Радіо Київ» запустили дві онлайн-радіостанції з українським роком та естрадною музикою
«Радіо Київ» запустили дві онлайн-радіостанції з українським роком та естрадною музикою
Радіостанції розпочали мовлення 1 жовтня.

«Радіо Київ - 98FM» запустило дві тематичні онлайн-радіостанції української музики: Rock'n'Kyiv і «Київ. Шлягер». Про це повідомляє пресслужба муніципальної телерадіокомпанії.

Радіостанції вийшли на сайті «Київ. Медіа». Обидві станції почали мовлення 1 жовтня. В їхньому ефірі звучить виключно україномовна музика.

«Rock'n'Kyiv - канал, на якому можна почути найкраще з україномовного року. Це нові пісні, а також класика українського року. А «Київ. Шлягер» - канал для тих, кому подобається українська естрада. Тут ми спробували  зібрати кращих виконавців: від сучасних хітів до класики. Це музика, яка сподобається більш дорослій аудиторії», - розповідає музичний редактор «Радіо Київ - 98FM» Дмитро Стойловський.

Надалі «Радіо Київ - 98FM» планує запуск окремих авторських програм на згаданих радіостанціях.

«Ми прагнемо розповісти нашим слухачам про все різноманіття української музики. І хочемо дати більше можливості для її різних стилів. Адже україномовна музика настільки багатогранна, що гідна якомога більшої кількості майданчиків. Ефірний FM-формат вимагає більш суворих правил ротації музичного матеріалу. Завдяки діджіталу українська музика може задовольнити смаки широкого кола слухачів», -  зазначила керівник «Радіо Київ - 98FM» Наталія Лященко.

Нагадаємо, в травні 2019 го «Радіо Київ - 98FM» відмовилося від російськомовної музики і стало майданчиком для молодих українських музикантів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY