detector.media
01.10.2020 20:50
СТБ оголосив дату прем'єри другого сезону психологічного реаліті «Супермама»
СТБ оголосив дату прем'єри другого сезону психологічного реаліті «Супермама»
У рамках реаліті мами з кардинально різними поглядами на виховання дітей позмагаються за звання найкращої.

На телеканалі СТБ стартує другий сезон психологічного реаліті «Супермама». Про це повідомляє пресслужба каналу.

Прем'єру заплановано на 12 жовтня. Ведучим проєкту залишиться Дмитро Карпачов. Як і раніше, програма виходитиме з понеділка по четвер о 18:00.

Щотижня нова четвірка матусь із різними принципами виховання боротиметься за перемогу. Героїні ходитимуть у гості одна до одної тавиставлятимуть оцінки суперницям у трьох категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. У фіналі тижня свою оцінку ставитиме і ведучий програми Дмитро Карпачов. Учасниця, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання «супермама». 

У новому сезоні проєкт розширить свою географію. Лайфхаками виховання поділяться учасниці з Києва, Одеси, Харкова та Дніпра. 

Керівниця проєкту – Марія Біла.

Нагадаємо, у червні 2018 року Дмитро Карпачов, який брав участь у проєктах «Один за всіх»«Кохана, ми вбиваємо дітей», «Детектор брехні», «Вагітна у 16» і «Врятуйте нашу сім'ю», в ефірі СТБ оголосив про те, що залишає роботу на телеканалі.

Проте у листопаді 2019 року канал оголосив про повернення ведучого. 6 квітня 2020 року відбулась прем'єра психологічного реаліті-шоу «Супермама» за участі Карпачова.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY