detector.media
01.10.2020 19:59
Канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Виховання почуттів»
Канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Виховання почуттів»
Прем'єра 4-серійної картини відбудеться 4 жовтня о 17:00.

Канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Виховання почуттів» виробництва компанії Star Media. Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Мелодрама з елементами детективу розповість про двох сестер, які, втративши батьків, спробують впоратися з трагедією і влаштувати життя.

За сюжетом, Сніжані  із 17-ти років  довелося взяти на себе всю відповідальність за молодшу сестру Марину, забувши про особисті бажання.

Мріючи у власній родині відтворити модель взаємовідносин її батьків, які базуються на довірі, коханні та повазі, Сніжана виходить заміж і повністю довіряється чоловікові. Марина ж, завдяки ніжній опіці і жертовній любові Сніжани, виросла дуже безпосередньою і веселою дівчиною. Та стосунки сестер затьмарює любовний трикутник.

У ролях: Дана Абизова, Ірина Гришак, Андрій Чернишов, Олександр Бегма, Олександр Соколов, Віра Кобзар, Стас Мельник та інші.

Режисер-постановник – Володимир Харченко-Куліковський. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Ірина Черняк, Галина Храпко, Влад Ряшин. 

Прем'єру 4-серійної картини «Виховання почуттів» покажуть у неділю, 4 жовтня, о 17:00.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY