detector.media
01.10.2020 18:25
«2+2» покаже продовження серіалу «Брати по крові»
«2+2» покаже продовження серіалу «Брати по крові»
Прем’єра другого сезону детективного серіалу відбудеться 19 жовтня о 21:30.

«2+2» покаже продовження серіалу «Брати по крові». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

«Брати по крові-2» – це продовження гостросюжетного детективу, події якого розгортаються після трагічного вибуху, у якому постраждали брати Кірєєви та їхні друзі.

Переживши втрату близьких людей, команда карного розшуку намагається повернутися до нормального життя та продовжити розслідування злочинів, однак на них чекають сюрпризи: зміна керівництва та поява у відділі нового судмедексперта.

Крім того, Максу Кірєєву не дає спокою одне питання – хто та чому бажав їм смерті. Чіпляючись за найменші докази, він з’ясовує, що вороги набагато небезпечніші, ніж йому здавалось, а в їхніх руках надпотужна зброя, яка загрожує усьому людству.

«Мій герой, Максим Кірєєв, на тлі заплутаних злочинів і повного безладу у відділі розшуку намагається відновити справедливість та покарати винних. З нахабного та інфантильного хлопця він перетворюється у цинічного, але турботливого брата», – розповідає актор Ерік Абрамович.

Крім нього, у серіалі зіграли: Сергій Дерев’янко, Наталія Бабенко, Петро Крилов, Федір Гуринець, Віктор Сарайкін, Зоряна Марченко, Ганна Васильєва та Олександр Пожарський. Режисер – Олег Філіпенко.

У другому сезоні «Братів по крові» планується 12 серій. 

Детектив «Брати по крові-2» на замовлення телеканалу «2+2» знімала компанія Sfera Film.

Раніше повідомлялось, що «2+2» готує на осінь і весну сім серіалів.

Нагадаємо, перший сезон детективного серіалу «Брати по крові» складався з 24 серій. Його прем'єра відбулась 15 жовтня 2019.

Про зйомки другого сезону стало відомо у листопаді 2019.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY