detector.media
01.10.2020 14:48
Кабмін схвалив програму інформування громадськості щодо вступу України в НАТО
Кабмін схвалив програму інформування громадськості щодо вступу України в НАТО
Програма має покращити комунікації та протидіяти поширенню дезінформації, яка спрямована на дискредитацію НАТО та підрив нацбезпеки.

Кабінет Міністрів України 30 вересня затвердив програму на 2020 рік щодо інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України. Про це повідомив Державний комітет телебачення і радіомовлення України.

План Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017-2020 роки розробили Держкомтелерадіо та Міністерство культури та інформаційної політики.

«Суспільна підтримка курсу на євроатлантичну інтеграцію є нестійкою через неналежний рівень поінформованості щодо НАТО. За такої ситуації масова суспільна свідомість є вразливою до різноманітних маніпуляцій, внутрішніх і зовнішніх впливів», – йдеться в пояснювальній записці.

Ця програма передбачає:

Ці заходи мають покращити комунікації та протидіяти поширенню дезінформації, яка спрямована на дискредитацію НАТО та підрив національної безпеки. Реалізовувати програму мають центральні та обласні органи виконавчої влади, Київська міська держадміністрації в співпраці з громадськими організаціями.  

Нагадаємо, 28 грудня 2016 року уряд схвалив розроблену Держкомтелерадіо Державну програму інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017-2020 роки.

30 січня 2019 року Кабмін затвердив план заходів на 2019 рік щодо комунікацій у сфері європейської інтеграції, а також щодо вдосконалення інформування українців з питань євроатлантичної інтеграції України. 

Планом заходів з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018-2021 роки, зокрема, передбачено проведення трьох інформаційних кампаній.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY