detector.media
01.10.2020 11:46
До 5 жовтня – реєстрація на проєкт «Використання даних у боротьбі проти маніпуляції та дезінформації»
Семінари курсів проходитимуть онлайн у жовтні 2020 – жовтні 2021.

Чеська громадська організація Асоціації з міжнародних питань (AMO), «Інтерньюз-Україна» та видання Texty.org запускають новий проєкт для викладачів журналістики «Використання даних у боротьбі проти маніпуляції та дезінформації». Реєстрація на курс триватиме до 5 жовтня 2020 року. Про це повідомила ГО «Інтерньюз-Україна».

Проєкт передбачено для викладачів факультетів та кафедр журналістики закладів вищої освіти України. Він спрямований на детальніше ознайомлення з темами: журналістика даних, робота із первинним джерелом інформації, інтернет-безпека.

«Головна мета проєкту – покращити підготовку майбутніх регіональних журналістів за допомогою покращення можливостей викладачів регіональних факультетів журналістики у сфері роботи із первинними даними та їх використанням у журналістській практиці, й посилення знань про фактчекінг як засіб боротьби проти пропаганди», – йдеться в повідомленні.

Протягом проєкту відбудеться чотири курси (тривалість одного курсу 12 годин – 4 блоки по 3 години), лекторами яких будуть провідні українські експерти з цієї тематики.

Семінари курсів проходитимуть онлайн у жовтні 2020 – жовтні 2021. Кожен курс матиме теоретичну та практичну частини.

Реєстрація: до 5 жовтня 2020 року необхідно заповнити форму за посиланням.

Більше інформації на сайті або: info@checkregion-ua.info.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY