detector.media
30.09.2020 20:06
Ivory Films розпочала зйомки мінісеріалу «Полонена» на замовлення СТБ
Ivory Films розпочала зйомки мінісеріалу «Полонена» на замовлення СТБ
Прем’єра серіалу відбудеться восени на СТБ.

Компанія Ivory Films розпочала зйомки 8-серійного фільму «Полонена» на замовлення СТБ. Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Фільм розповість історію талановитого мікробіолога Світлани, яка створила інноваційний антибіотик та заснувала велику фармацевтичну компанію. Але фанатична відданість роботі стала причиною трагедії в її житті – на сьомому місяці вагітності вона втратила дитину.

Після цього разом із чоловіком вона прийняла рішення, що повністю присвятить себе сім’ї та забуде про роботу хоча б на певний час. Управління компанією перейшло до її чоловіка Олексія. Але виявилось, що він зовсім не такий зразковий сім’янин та турботливий чоловік, яким хоче здаватися, майже всі ночі він проводить у підпільному ігровому клубі. І в один з вечорів, коли програв все, він ставить найдорожче – свою дружину.

Зйомки пройдуть у Києві та Київській області. Прем’єра серіалу відбудеться восени на СТБ.

У головних ролях: Олена Полянська, Олександр Нікітін, Олег Загородній, Катерина Григоренко, Станіслав Бжезинський, Наталія Бабенко, Петро Крилов.

Режисер-постановник: Роман Барабаш.

Продюсери: Людмила Семчук, Катерина Шевелюк, Олена Зоз, Олег Рогожа, Ілларіон Павлюк, Володимир Рибась, Армен Тер-Аванесов.

Раніше повідомлялось, що Ivory Films знімає мінісеріал «Відпустка у сосновому лісі» на замовлення СТБ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY