detector.media
30.09.2020 13:27
«Київ» запускає програму про секс
«Київ» запускає програму про секс
Телеканал «Київ» і «Радіо Київ - 98FM» запускають спільний проєкт - «Київ. Відверто».

Про це повідомляє пресслужба каналу.

В ефірі ведуча Марія Беркут розмовляє з гостями - зірками, телеведучими, а також експертами на відверті теми.

«Це інформаційно-просвітницьке ток-шоу, в якому говорять відверто, без непристойностей, з точки зору психології, медицини тощо про секс і його місце в сучасному житті. Цим проектом, з одного боку, ми хочемо закрити якісь проблеми в сексуальній освіті дорослої аудиторії, а з іншого - залучити до відвертої розмови молодь, навіть підлітків. Тут немає заборонених тем. Ми говоримо про взаємини чоловіка і жінки, чоловіка і чоловіка, жінки і жінки. Тобто про все, що не заборонено кримінальним кодексом», - каже керівник «Радіо Київ - 98FM» Наталія Лященко.

Перший випуск програми присвячений  сексуальному вихованню дітей. Про це ведуча спілкувалась зі своєю колегою Лілією Гулей. Проєкт виходитиме щосуботи о 23:00 в радіо- і телеефірі.

Марія Беркут, яка є автором проєкту, займалася безконтактної боротьбою, боксом, стрибками з парашутом, екстремальним водінням. Шість разів ставала переможницею боксерського проекту для медійних особистостей «Битви». Пройшла курси акторської майстерності, телеведучої, діджеїнгу, уроки вокалу і це далеко не весь перелік її інтересів. А ще працювала фотографом світських заходів, концертів і нічного клубного життя. Пізніше проводила кастинги акторів для телеканалу «1+1».

Нагадаємо, нещодавно «Київ» запустив проєкти про мерів та  нацменшини.

Фото: Пресслужба каналу «Київ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY