detector.media
29.09.2020 18:20
Ivory Films знімає мінісеріал «Відпустка у сосновому лісі» на замовлення СТБ
Ivory Films знімає мінісеріал «Відпустка у сосновому лісі» на замовлення СТБ
Прем'єра стрічки відбудеться вже восени.

Компанія Ivory Films знімає 4-серійний фільм «Відпустка у сосновому лісі» на замовлення каналу СТБ. Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

У центрі сюжету історія двох інститутських подруг – Ольги та Алли. Колись вони були закохані у викладача слов’янської філології – Валерія Синицького. З двох подруг він обрав тендітну та відкриту Ольгу. Вона неочікувано припинила з ним всі стосунки, і через деякий час Валерій одружився на Аллі. Минуло 10 років, Ольга вийшла заміж та народила сина. Одного дня дві родини випадково стають сусідами по котеджу для відпочинку.

«Це історія про кохання та про те, що від долі не втечеш – чому бути, того не минути. Мене захопила ця історія тим, що у нас є можливість зняти два фільми: з одного боку, ми покажемо життя наших героїв зараз, а з іншого – поринемо разом з ними в період десятирічної давнини», - коментує режисерка фільму Альона Райнер.

Зйомки проходитимуть у Києві та Київській області. 

У головних ролях: Анна Сагайдачна, Прохор Дубравін, Анастасія Чепелюк, Костянтин Корецький, Ада Роговцева, Данило Мірешкін.

Продюсери: Людмила Семчук, Катерина Шевелюк, Олег Рогожа, Ілларіон Павлюк, Володимир Рибась, Армен Тер-Аванесов.

Раніше повідомлялось, що Filmstream знімає для «України» кримінальний мінісеріал «Сімейний портрет».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY