detector.media
29.09.2020 15:47
До 30 вересня – реєстрація на Школу кризового медіаменеджменту
Участь у школі безкоштовна.

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» за підтримки FOJO Media Institute (Швеція) у жовтні-листопаді проведе Школу кризового медіаменеджменту. Реєстрація на онлайн курс триватиме до 30 вересня.

«Пандемія вдарила по нас усіх, й локальні медіа – не виняток. Саме тому ми вирішили організувати Школу кризового медіаменеджменту. Школа має стати не лише майданчиком для навчання, а й місцем, де ви зможете обмінюватися досвідом й дізнатися, які нові інструменти вже використовують ваші колеги, наприклад, із Миколаєва чи Луцька», – розповіли організатори.

Школа включатиме п'ять модулів у форматі онлайн.

«Говоритимемо про те, як технічно організувати дистанційну роботу медіа, як створювати і просувати контент в умовах пандемії, як змінилася робота журналістів і менеджерів персоналу, а також, як тепер функціонують комерційні служби», – йдеться в повідомленні.

Реєстрація до 30 вересня за посиланням. Відібрані учасниці/-ки отримають запрошення із додатковою інформацією до 1 жовтня. Участь у школі безкоштовна.

За додатковою інформацією можна звертатися до Оксани Євтушенко на електронну скриньку irrp@ukr.net або за номером телефону +38(067)2344216.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY