detector.media
29.09.2020 10:32
Білоруський портал Kyky зазнав хакерської атаки
Білоруський портал Kyky зазнав хакерської атаки
Хакери також пригрозили «Кібер Партизанам».

У Білорусі 28 вересня, близько 17:30, портал лайфстайл-журналу Kyky зазнав хакерської атаки. Про це повідомляє «Белорусский партизан».

На сайті порталу опублікували матеріал «Ви зламані», у якому розмістили фото Олександра Лукашенко з «присяги».

Під фото хакери залишили «пасхалку» – посилання на 30-секундний аудіозапис від «Кібер-контр-партизан». «Ми прихильники Лукашенко. Нам відомо про вашу розробку системи розпізнавання осіб, що дозволяє деанонімізіувати працівників силових структур, а також про злам їхніх рахунків. Силовики чесною працею заробляли ці гроші, розганяючи натовп недобросовісних протестантів, тому ми не приймаємо такого неподобства й хочемо відновити справедливість. Знайте, "Кібер Партизани", ви теж не захищені! І ми вас не боїмося. До зустрічі», – йшлося в повідомленні.

Нагадаємо, власника порталів Kyky та «The Village Білорусь», рекламного агентства Vondel і Hepta Олександра Василевича 28 липня затримали в будівлі КДБ, коли він разом з головною редакторкою «The Village Білорусь» Євгенією Сугак прийшов подавати клопотання про зміну міри запобіжного заходу ексбанкіру та політику Віктору Бабарику (він висував свою кандидатуру в президенти, проте його не зареєстрували та заарештували «за сигналом» президента Білорусі Олександра Лукашенка).

30 липня суд призначив йому 14 діб адміністративного арешту, його визнали винним у «порушенні порядку організації або проведення масових заходів». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY