detector.media
28.09.2020 20:54
Головною редакторкою видання Anywell стане Наталія Васюра
Головною редакторкою видання Anywell стане Наталія Васюра
Вона замінить на посаді Тому Мироненко, яка очолювала редакцію два роки.

Із жовтня 2020 року редакцію онлайн-медіа про здоров'я та красу Anywell очолить Наталія Васюра. Про це повідомляє пресслужба видання. 

Протягом останніх трьох років Наталія Васюра працювала редактором розділу «Культура» журналу «L’Officiel Україна». З 2012 до початку 2017 керувала редакцію сайту Vogue.ua. До цього працювала на телебаченні, зокрема, з 2005 до 2011 була шефредакторкою телепроєкту «Світське життя з Катериною Осадчою». 

«Моїм завданням буде донести до якомога більшої аудиторії унікальний контент, який щоденно створює редакція Anywell. Питання здоров’я і догляду за собою, усвідомленого ставлення до себе та оточуючого світу, збереження екології зараз актуальні як ніколи, тому ми працюватимемо над різними форматами контенту та залучатимемо більше фахівців, щоб відповідати на питання, які найбільше хвилюють сучасну людину. Також, плануємо розширювати тематику матеріалів та коло інтересів наших героїв, розвиватимемо Youtube-канал та напрям онлайн- та офлайн-івентів, щоб допомагати українцям ставати більш здоровою та свідомою нацією», - розповіла Наталія Васюра.

Засновниця Anywell Марія Кауфман вважає, що компетенції нової головної редакторки знадобляться виданню, оскільки воно збирається відкрити новий бізнес-напрямок.

До Наталії Васюри редакцію Anywell з вересня 2018 року очолювала Тома Мироненко. Вона замінила на цій посаді Дар’ю Борковську.

Запуск видання відбувся у липні 2018 року. Засновники – екскерівниця «Фокусу» Марина Дерепа та підприємець Марія Кауфман.

Видання фокусується на створенні мультимедійного контенту за чотирма напрямками: догляд, біохакінг, усвідомлене ставлення до себе та до природи.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY