detector.media
26.09.2020 10:30
«Слуги народу» шукають менеджера всеукраїнського проєкту з медіаграмотності
«Слуги народу» шукають менеджера всеукраїнського проєкту з медіаграмотності
Проєкт розробляється Міністерством культури та інформаційної політики, Міністерством освіти і науки, Міністерством цифрової трансформації та Комітетом з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Партія «Слуга народу» шукає менеджера всеукраїнського проєкту з медіаграмотності. Про це повідомила у Facebook народна депутатка, заступниця голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики ВР Євгенія Кравчук. 

За її словами, цей проєкт має об’єднати існуючі точкові проєкти з медіаграмотності в єдину цілісну програму, навчити українців фільтрувати новини, виокремлювати фейки, споживати тільки якісну інформацію.

Планується, що він охопить різні цільові аудиторії - від дошкільнят до вчителів та людей старшого віку.

Проєкт з медіаграмотності розробляється Міністерством культури та інформаційної політики, Міністерством освіти і науки, Міністерством цифрової трансформації, Комітетом з питань гуманітарної та інформаційної політики «за участі головних стейкхолдерів процесу впровадження медіаграмотності в Україні».

У найближчих планах – створення координаційного проєктного офісу.

Шукають кандидата на посаду, який:

Вимоги до кандидата:

Резюме та короткий мотиваційний лист можна надсилати на пошту kravchuk-y@rada.gov.ua або заступнику міністра культури та інформаційної політики Тарасу Шевченку - personal@mkip.gov.ua з поміткою в темі листа «Менеджер проєкту з медіаграмотності».

Дедлайн подачі заявок – 9 жовтня.

Нагадаємо, у липні 2020 міністр культури та інформполітики Олександр Ткаченко запропонував створити масштабний проєкт з медіаграмотності. Куратором проєкту призначили Євгенію Кравчук.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY