detector.media
21.09.2020 17:05
Filmstream знімає для «України» мінісеріал «Непрекрасна леді»
Filmstream знімає для «України» мінісеріал «Непрекрасна леді»
Фільм розповідає історію помсти, підступності та зради.

Продакшн-компанія Filmstream знімає для телеканалу «Україна» 4-серійну мелодраму «Непрекрасна леді». Зйомки проходять у Києві та Київській області. Про це повідомляє пресслужба каналу.

За сюжетом, дівчина з дитячого будинку Анфіса хоче помститися за те, що її батьків убили, щоб розбагатіти за рахунок їхньої смерті, а її відправили до дитбудинку.

«Фільм Непрекрасна леді розповідає дуже складну, на перший погляд, історію помсти, підступності, зради, – говорить режисер-постановник Олексій Гусєв. – Людина, якій по суті скалічили все життя, повертає собі те, що їй належить. Не в матеріальному сенсі, а насамперед, в моральному плані. Завдяки тому, що за маленькою дівчинкою стоїть правда і дуже благородні бажання, вона виявляється сильнішою за цілу імперію впевненого в собі бізнесмена. І зло, хоч воно і прикрите величезними сумами грошей і зв'язками, буде покаране».

У головній ролі – українська акторка Клавдія Дрозд. Також у ролях: Олександр Кобзар, Артем Алексєєв, Анастасія Буніна, Тамара Антропова, Артур Логай, Марго Крупіна-Біньковська.

Стрічку знімає російський режисер Олексій Гусєв. Оператор-постановник – Анатолій Сахно. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Віталій Сіренко.

Нагадаємо, Filmstream знімає для каналу «Україна» мінісеріал «Добра душа» з Олексієм Сухановим.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY